MENNESKENE

Petter Sødermann

Daglig leder / Gründer
petter@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet vernepleier og økonom med videreutdanning innen ledelse. Har over ti års erfaring som avdelingsleder i kommunal helse- og sosialsektor. Startet Sødermann Rådgivning i 2013.

Edvin Haugen

Leder salg og marked
edvin@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet møbelsnekker, tidligere hovedtillitsvalgt ved Ekornes, og tidligere ordfører i Hornindal kommune. Daglig leder i Nordfjord Vekst (næringsutviklingsselskapet til Eid, Vågsøy og Selje kommuner) i perioden 2012-2015. Startet i Sødermann Rådgivning våren 2015.

Hilde Yndestad Halland

Leder, helse og sosial
hilde.halland@sodermann.no

Bakgrunn
Utdannet sykepleier med videreutdanning innen administrasjon, ledelse, psykiatri og pedagogikk. Over 20 års erfaring som leder innenfor kommunal pleie- og omsorgssektor og NAV-systemet, samt som lærer på videregående og høgskolenivå. Startet i Sødermann august 2016.

Ellen Lote

Seniorrådgiver, helse og sosial
ellen@sodermann.no

Bakgrunn
Utdannet ergoterapeut med videreutdanning i habilitering og rehabilitering. Har mye klinisk erfaring og et godt innblikk i utfordringer i kommunal sektor både som tjenesteyter og leder. Jobbet med Petter i Eid kommune, der ideen om selskapet ble født. Startet i Sødermann Rådgivning høsten 2015.

Mariann Heggheim

Seniorrådgiver, helse og sosial
mariann.heggheim@sodermann.no

Bakgrunn
Utdannet sykepleier med videreutdanning innen ledelse, demens og veiledning. Erfaring som sykepleier i institusjon og hjemmetjenester i kommunal sektor. 20 års erfaring som leder innenfor kommunal pleie og omsorgssektor, hjemmetjenester. Startet i Sødermann september 2017.

Sølvi Nesbakk

Senior helserådgiver
solvi.nesbakk@sodermann.no

 

Bakgrunn
Sykepleier med videreutdanning i organisasjon og ledelse. Erfaring som sykepleier i hjemmetjenesten og institusjon i kommunal sektor. Over 15 års ledererfaring fra pleie- og omsorgssektoren, med spesiell erfaring fra ledelse, endring og utvikling av institusjonstjenesten.

Jagoda Reksnes

Økonomirådgiver og prosjektkoordinator,
helse og sosial
jagoda@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet innen områder som både filologi, offentlige anskaffelser og risikostyring/-kontroll. Har erfaring som leder i offentlig sektor på departementsnivå i Polen, og har kompetanse innen databehandling og analyse. Startet i Sødermann Rådgivning høsten 2014, som ansatt nummer to etter gründer Petter.

Kathrin Hole

Økonomirådgiver, helse og sosial
Controller
kathrin.hole@sodermann.no

Bakgrunn
Bachelorutdanning innen økonomi og adminstrasjon med fordypning i innovasjon og entreprenørskap. Autorisert regnskapsfører med ti års erfaring fra både oppstartsbedrift og regnskapsfirma. Startet i Sødermann august 2016.

Janne-Merete T. Øien

Rådgiver, helse og sosial
Produktutvikler Munikum
janne.oien@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet sykepleier med mastergrad i klinisk ernæring. Erfaring med planlegging og gjennomføring av forskningsprosjekter fra sin tidligere jobb som studiesykepleier ved Radiumhospitalet. Har også jobbet ved sykehjem og i hjemmesykepleien i flere kommuner i landet. Startet i Sødermann AS oktober 2017.

Anders Lødemel

Leder, digitalisering
anders.lodemel@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn

Utdannet sivilingeniør ved Industriell økonomi og teknologiledelse, NTNU og har over 6 års erfaring innen Business Intelligence både som konsulent og som fast ansatt i DNV GL. Startet i Sødermann Rådgivning januar 2017.

Gjermund Tomasgard

Data Scientist
gjermund.tomasgard@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet sivilingeniør i teknisk kybernetikk ved NTNU i Trondheim med åtte års erfaring fra offshore/maritim industri og fornybar energisektoren. Kompetanse innen blant annet programvareutvikling, utviklingsmetodikk, matematisk modellering og analyse,  prosjektledelse, og forretningsutvikling. Startet i Sødermann Rådgivning mai 2017.

Kristina Kostopoulos

Produktutvikler Munikum
kristina.kostopoulos@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet sosialantropolog ved NTNU. Erfaring fra Røde Kors, samt over åtte år i Eid kommune som samfunnsplanlegger, folkehelsekoordinator, prosjektleder mv. Startet i Sødermann AS august 2018.

Kristoffer Bergset

Backend-utvikler
kristoffer@sodermann.no

 

Bakgrunn
Utdannet dataingeniør fra NTNU i Ålesund og har over 5 års erfaring innen programmering, webutvikling og systemadministrasjon. Har også 3 års erfaring som lærer ved elektrolinja på videregående skole. Startet i Sødermann mai 2016.

Svein Arild Bergset

Backend-utvikler
svein.arild.bergset@sodermann.no

Bakgrunn
Har 16 år erfaring innan backend-programmering og systemadministrasjon, først i eige firma og seinare i Intele og Stryn Energi. Startet i Sødermann Rådgivning i oktober 2016.

Thomas Seljen Tvedt

Front-end utvikler
thomas.tvedt@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet bachelor i informatikk ved NTNU. Har 9 års erfaring fra både privat og offentlig sektor. Startet i Sødermann AS september 2017.

Mathias Løkkebø Øvreseth

Front-end utvikler, lærling
mathias.lokkebo.ovreseth@sodermann.no

 

Bakgrunn
Lærling i dataelektronikerfaget.

Jon Olav Aurdal

Forretningsutvikler
jon.olav.aurdal@sodermann.no
Linkedin

Bakgrunn
Utdannet siviløkonom med fokus på økonomisk styring og finansiell økonomi fra Norges Handelshøyskole. Årskurs i ledelse fra NTNU Ålesund, og grad som film og TV-produsent fra NOROFF instituttet. Erfaring innen oppstart og endring av selskaper, med spesialkompetanse innen forretningsanalyse, modellutvikling og prosjektledelse.